Spidskål i bradepande og ovn opskrifter
Bagte marcipanæbler
30 min.
Grillet kylling og spidskål med mormordressing
40 min.
Mørksej i wok med soja og ingefær
Andesteg med mandel-crust og bagt kål
3 t, 20 min.
Råkost Asian Style og grillet laks
Claus Holm: Sprød kyllingewok med grønt
30 min.
Sesampanerede koteletter med bagt broccoli og svampe
Ricebowl med kyllingekødboller og sprødt grønt
35 min.
Confit de canard med sprød salat
30 min.
Kylling i kålwok
Stegt laks med spidskål og sød soyasovs
20 min.
Wok med rejer, spidskål og squash
30 min.
Grillstegt skinke af pattegris, kartofler feuilletes, franske ærter og spidskål med kørvelsalat
3 t
Medaljoner med salat af æble, spidskål og nødder
30 min.
Medaljoner med salat af æble og spidskål
30 min.
Carpaccio af Filet Royal med mizuna og radiser
1 t
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Spidskål i karry med hakket oksekød
Asiatisk Spidskålssalat
15 min.
Bagte øko grøntsager i gurkemejesauce
Økologiske kødboller med salatost, kanel og mynte
Økologisk spidskålssandwich
Mættende økologisk kålsalat med røget laks
45 min.
Økologisk lasagnefad med aubergine og tomat