Sommerens salat opskrifter
Butterdejspakker med asparges, parmaskinke og ost
25 min.
Kyllingesandwich med vafler, honning- og dijondressing
30 min.
Rosenkålsgratin med løg og bacon
1 t
Rosinboller
2 t
Salade nicoise
15 min.
Saltimbocca af svinekoteletter
15 min.
Flanksteak i lun sandwich
40 min.
Gul appelsin-shake
10 min.
Marcipanæbler serveret med vanilleis
Vanilje- og rosmarinshake
Vanilleis med jordbær og sprød ingefærkage-krymmel
Chokoladetærte med mangosauce og is
Heibergs isbombe-surprise
Kaffe-milkshake for voksne
Limekage med frugt og spiselige blomster
1 t, 45 min.
Rødspætte stegt med citronrejer, kartofler og mormor-dressing
Stegt andebryst med søde kartofler bagt med ricottaost og rullet med parmaskinke
Stegte svinekoteletter med rosenkålsgratin, hasselnødder og parmesan
Fladbrød med grillet squash, mozzarella og Padrons peber
Svinemørbrad med urter, bagte jordskokker og rå broccolisalat
30 min.
Jomfruhummer med grønne asparges og aioli
20 min.
Smørrebrød med paneret rødspættefilet med fjordrejer og stenbiderrogn
Pasta med grønkål, chili og parmesan
Kålsalat med crispy kylling, æbler og parmesandressing
40 min.