Små stykker and a la provence opskrifter
Stifado (græsk gryderet)
15 min.
Fuldkornspasta med spinat, rodfrugt og pinjekerner
Fuldkornspasta med spinat, rodfrugt og pinjekerne
Caesar-salat med spidskål og sprød serrano
20 min.
Ginger-dream med GinISH og æble-solbær-cocktail med RumISH
10 min.
Haps - Engelsk bøf med løg
Æbleflæsk med løg, æbler og groft rugbrød
Traditionel opskrift på æbleflæsk
Juleand med æbler og svesker
6 t, 40 min.
Juleand
2 t
Braiseret kam med timian
30 min.
Hyldebærsaft
30 min.
Flæskesteg med bagte æbler med rødløg, rosmarin og honning samt grønkålssalat med æbler
1 t, 30 min.
Grøn gris med salvie
1 t, 30 min.
Æble-pærechutney
Karamelliseret æble med yoghurtcreme
Bagt grød med gulerødder og nødder
45 min.
Ærtesuppe med broccoli og fuldkornsknas
45 min.
Gunnars torsk i fad
Andesteg med stegte æbler og tranebær
3 t, 20 min.
Nakkefilet glaseret i ahornsirup, æbleflæsk som Mille Feuille og lun waldorfsalat
4 t
Skinkemignon a la ballotine
1 t, 45 min.
Julens æbletærte
1 t
Æble-rabarbermarmelade
40 min.