Smørrebrød røget ørred spinat radiser asparges dild opskrifter
Stegt fisk med krydderurtecreme, stenbiderrogn og lynstegt kål
Hvide asparges i fløde- og sennepssauce
30 min.
Frisk salat med nye kartofler, blomkål og radiser
20 min.
Grillet flæsk med grønne asparges og løg
20 min.
Grillet ribeye med ost og hvide asparges
20 min.
Smørstegte koteletter med grønne asparges
20 min.
Sprødt brød med cheddar, sennep og mør lam
30 min.
Sprøde fiskefileter med smørstegte asparges
30 min.
Fish and chips a la Holm
30 min.
Spidskålswrap med lammefilet, couscous og yoghurt-dressing
20 min.
Lammechops i mørk øl med frisk linsesalat
40 min.
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Lammeculotte med grøntsagsspaghetti og hjemmelavet dip
30 min.
Tortillas med lam, grøntsagsspaghetti og dressing
30 min.
Pizza med spinat, asparges og kylling
35 min.
Claus Holms kokkeskole: Fisk - filetering
Æggepandekage med kylling, kikærter og kål
15 min.
Stegt torsk med rodfrugter, hollandaise og kapers
15 min.
Lynstegt laks med spinat og spaghetti
15 min.
Tomatsuppe til 3 forskellige retter
1 t
Tærte med gullasch, creme fraiche og ristede mandler
30 min.
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Kødsovs - med et lille tvist