Små stykker and a la provance opskrifter
Stegt fisk med krydderurtecreme, stenbiderrogn og lynstegt kål
Ovnstegt and med porrer
3 t, 30 min.
Ramensuppe med kylling, nudler og grøntsager
45 min.
Hvidløgsbrød a la Holm
30 min.
Agurksalat a la Holm
2 t
Fish and chips a la Holm
30 min.
Kalveschnitzel med bagte søde kartofler og løg
1 t, 30 min.
Samosa a la Holm
20 min.
Panzanella a la Holm
15 min.
Æggekage med bælgfrugter og kødrester
45 min.
Lammechops i mørk øl med frisk linsesalat
40 min.
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Lammeculotte med grøntsagsspaghetti og hjemmelavet dip
30 min.
Tortillas med lam, grøntsagsspaghetti og dressing
30 min.
Pizza med spinat, asparges og kylling
35 min.
Spansk tortilla med grønkålsalat a la Holm
30 min.
Skinkeschnitzel med bacon og grøntsager i tomatsauce
30 min.
Frikadeller a la Holm
30 min.
Æggepandekage med kylling, kikærter og kål
15 min.
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Kyllingebryst med rødbede, løg og kidneybønner
30 min.