Små stykker and a la provance opskrifter
Grove grøntsagsfritter med fiskefrikadeller
Rødkål med æbler og allehånde
2 t, 50 min.
Rabarbertrifli med vaniljeskyr, ristede nødder og chokolade
1 t
Fiskefrikadeller med sprød grønkålsalat og kartoffelbåde
40 min.
Syltede rødbeder med appelsin
Sprød hjemmebagt mysli
Panerede skinkeschnitzler på italiensk
30 min.
Rosenkål-nuggets med grønkåls-tzatziki og søde fritter
Sprøde kyllingenuggets med salat og yoghurtdressing
30 min.
Frozen yoghurt med saltkaramel
35 min.
Moccaris
1 t
Appelsin kanelmarinerede svinekoteletter med spinatsalat
30 min.
Krydderstegte koteletter med blomkålsraita og rispilaf
30 min.
Kikærtefrikadeller med rødbederåkost
40 min.
Citrusmarieneret kål med yoghurtbagte rodfrugter
Kokospandekager med ananassalsa
35 min.
Salat med pebermakrel
Pære-myntetærte
Bagels med stegte pølser, æg og sprødt grønt
20 min.
Økologiske madvafler toppet med kålsalat, falafler og yoghurtdressing
30 min.
Koldhævede squashboller med solsikkekerner
2 t
Ossobuco med rodfrugtmos
Økologisk chili con carne med revet kylling og kidneybønner
2 t, 10 min.
Stifado (græsk gryderet)
15 min.