Råkostsalat på æbler og gulerødder med ristede hasselnødder og hytteost opskrifter

Cuvette af ungkvæg med surt og sødt
Ølstegt svineskank
3 t
Nakkefilet i japansk karry med løse ris
45 min.
Brændende kærlighed med rødbeder
30 min.
Æbleflæsk af svinebryst, stegestykke
30 min.
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Kikærtepostej (Karina Schramm)
1 t, 10 min.
Økologisk tomatsuppe med chorizo og cremefraiche
Cassoulet af havkat og jomfruhummer
Pasta med skinke-tomatsauce
30 min.
Hjerter i flødesovs
1 t, 30 min.
Daube på svinebov
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Pariserbøf med rodfrugttern
Rillettes af svinekæber, kartofler og savoykål med tomatchutney
Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder med kartofler
45 min.
Frikadeller med persillestuvede grøntsager
45 min.
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Linguini i cremet svampesauce
Leverpostej med bacon og champignon
20 min.
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Laksemad med rødløg
20 min.
Fyldig suppe med ising
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495