Roastbøf til frokost med tilbehør opskrifter
Gratineret rosenkål
Kålsalat med crispy kylling, æbler og parmesandressing
40 min.
Rosenkål med appelsin og hasselnødder
15 min.
One pot med rejer, grønkål og hvide bønner
20 min.
Butterdejstærte med svampe og spinat
30 min.
Jordskokkesuppe med kartofler og persilleolie
45 min.
Fuldkornssnegle med dadler og nøddecreme
Langtidshævet fuldkornsburgerbolle med yoghurt
8 t, 25 min.
Kalveschnitzel med rucolamarinerede kartofler og gulerødder
20 min.
Gratineret blomkål og pasta
50 min.
Bønnesalat med serranoskinke
30 min.
Juleconfit af andelår med appelsin, kanel og grøn salat
Fisk i fad
Grillede frugter
10 min.
Koldhævede squashboller med solsikkekerner
Hjerteboller (Vita Damsø)
3 t, 30 min.
Granolabrød
Frugtstang
30 min.
Indbagt tærte med rødkit-ost
Quinoa med tomater og tørrede figner
Figner i cognac med nellike
10 min.
Figen- og oliventapanade med ingefær
15 min.
Kryddersild med figner, valnødder og tranebær og løg
15 min.
Tomat-vandmelonsalat med feta & mynte