Ris i ovn opskrifter
Majs på 3 måder
5 min.
Blød polenta med majs og ost
Ristede paprika- og røgmandler
Andesteg med mandel-crust og bagt kål
3 t, 20 min.
Grøn rissalat med let krydret dressing
Kylling med kanel, karry, ærter og koriander
Krydret kylling med rodfrugter
50 min.
Boller i karry med grøntsager og kokos
1 t
"Poké bowl" med teriyaki-gris, ris og edamame
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Yoghurtmarineret oksekød med Garam Masala
1 t, 30 min.
Pilaf med oksekød
30 min.
Fyldig suppe med ising
Ølstegt svineskank
3 t
Nakkefilet i japansk karry med løse ris
45 min.
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Janssons fristelser
1 t, 15 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Risotto med stilton
Leverpostej med bacon og champignon
20 min.
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Grill-paella med tigerrejer og chorizo
35 min.
Medisterpølse i ovn med sovs, spidskål og gulerødder
30 min.