Ris i olie opskrifter
Paprikagryde
45 min.
Nakkefilet i japansk karry med løse ris
45 min.
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Den slanke chili con carne
1 t, 5 min.
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Cremet bønnesuppe (Kirsten Skaarup)
25 min.
Braiseret kylling med hyldeblomst
Grønsagstærte med butterdej
20 min.
Farsbrød med bagte løg og kartofler
1 t, 15 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Frikadeller med persillestuvede grøntsager
45 min.
Bulgur og kylling
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Burger af plantefars
Risotto med stilton
Cæsarsalat med kalvetern
30 min.
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Grill-paella med tigerrejer og chorizo
35 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Fyldig suppe med ising
Lynstegt marineret lever
Fiskefrikadeller med forårsløg
20 min.
Dhal med fladbrød
2 t
Boller i karry med kylling - grønnere
1 t