Ris i olie opskrifter
Wok med hakket kylling
35 min.
Pommes frites
Linsesalat med Le Puy-linser
30 min.
Kammuslinger på salat
10 min.
Hvedekernesalat
10 min.
Pastasalat med kylling
30 min.
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Kødboller i stærk tomatsauce
Hotte bønner med peanuts
Krydret grøn linsesuppe
30 min.
Fyldte brystfileter på bund af rodfrugter
1 t, 5 min.
Indiske boller i karry
Fyldte courgetter
45 min.
Græsk farsbrød med tzatziki og ovnstegte kartofler
1 t
Seffa Medfouna
1 t
Lynstegte skinkestrimler og grøntsager
45 min.
Asiatisk nudelsalat
25 min.
Millionbøf med kokos og sprødt grønt
Sesampanerede koteletter med bagt broccoli og svampe
Kylling i kålwok
Wok på grill
Krydrede basmatiris
30 min.
Indisk mørbradbøf med auberginesalsa