Ribbenssteg med rødkål til frokost opskrifter
Rødspætteruller med spinat og grøntsager i rød karrysauce
40 min.
Fish-taco med grønt og lynsyltet rødløg
30 min.
Rødbedesalat med ristede nødder og cremefraiche
25 min.
Salat med chilibagte peberfrugter, mozzarella, oliven og rucola
35 min.
Sprød salat med kylling, rosenkål, krydderurter og gomadressing
20 min.
Tæmpeh i karrysauce med æble-chili-topping
35 min.
Vegansk ”sheet pan shawarma” med grønt og Tæmpeh
40 min.
Empanadas med kylling og varme krydderier
39 min.
Kylling og grønt i fad med sprød kålsalat
1 t, 10 min.
Mexisalat med spicy kylling, bønner og avocado
45 min.
Dild-ærtedeller og spidskål-fennikel-salat
45 min.
Stegt fisk med krydder- urtecreme, stenbiderrogn og lynstegt kål
Små rodfrugttærter med grønkålschips og Vesterhavsost
1 t, 8 min.
Ramensuppe med kylling, nudler og grøntsager
45 min.
Confit af andelår
Rødkål med æbler og allehånde
2 t, 50 min.
Rødkålssalat med granatæble
Spaghetti med rucolapesto og butterbeans
Poke bowl med æg, grønt og soyastegte shiitake
20 min.
Poke bowl med tun, avocado og syltede rødløg
20 min.
Poke bowl med rå laks, ingefær og agurk
Poke bowl med and, grøn chili og mango
20 min.
Poke bowl med kylling, kål og chilimayo
20 min.
Pasta med andebryst i salviesky