Rester and opskrifter
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Sprød rødkål og kylling
10 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Pizza med kødsovs og grønkål
30 min.
Spansk tortilla med grønkålsalat a la Holm
30 min.
Nudelsuppe med grøntsager, mango chutney og teriyaki sauce
30 min.
Andelår med kartofler og hvidkålssalat
30 min.
Frikadellesandwich med råsyltet rødkål
15 min.
Glaseret kyllingelår med mango og skyr-dip
40 min.
Kyllingebryst med rødbede, løg og kidneybønner
30 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Kødsovs - med et lille tvist
Stegte ris med æg, bønner og bambusskud
15 min.
Æggepandekage med kylling, kikærter og kål
15 min.
Pasta i tomatsauce med broccoli og bacon
30 min.
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Pandestegt laks med sprød kål
30 min.
Restemad
10 min.
Stegt andebryst med yoghurt
45 min.
Kål marineret i hyldeblomst og citrusfrugter
15 min.
Andelår med cremet flødesauce og kantareller
20 min.
Gryderet med and og sprøde grøntsager
45 min.
Sprød paneret kylling med cornflakes
30 min.
Saftig andesteg med sovs og stykker af sød kartoffel
4 t