Rester and opskrifter
Ovnstegt and med porrer
3 t, 30 min.
Ramensuppe med kylling, nudler og grøntsager
45 min.
Sprøde fiskefileter med smørstegte asparges
30 min.
Pandestegt laks med sprød kål
30 min.
Fish and chips a la Holm
30 min.
Æggekage med bælgfrugter og kødrester
45 min.
Pizza med spinat, asparges og kylling
35 min.
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Nudelsuppe med grøntsager, mango chutney og teriyaki sauce
30 min.
Spansk tortilla med grønkålsalat a la Holm
30 min.
Pasta i tomatsauce med broccoli og bacon
30 min.
Pølseret med bacon i tomat/barbecue sauce
30 min.
Æggepandekage med kylling, kikærter og kål
15 min.
Tomatsuppe til 3 forskellige retter
1 t
Portobello svampe med ris, grønkål og frisk chili
30 min.
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Stegte ris med æg, bønner og bambusskud
15 min.
Tortillas med gullasch, grønkål og creme fraiche
Tærte med gullasch, creme fraiche og ristede mandler
30 min.
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Pizza med kødsovs og grønkål
30 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Bagt kartoffelmos med kødsovs og spejlæg i ovn
30 min.
Kødsovs - med et lille tvist