Pastaret med kylling, asparges og pikantost opskrifter
Stegt andebryst med ølmarinerede grøntsager
30 min.
Kylling i kokoskarrysauce med pæresalat og ris
Pasta med spinat og laks
15 min.
Grøn pastasalat med tun og æg
Coleslaw med spidskål
And med mandelrisotto og brombær
Salat med plukket and
30 min.
Stegt andebryst
35 min.
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Andesteg med appelsinbrunede kartofler og rødkål med valnødder
3 t, 15 min.
Fyldt kalkunbryst med svesker og æbler
Andesteg med rosenkål og glaserede gulerødder
51 t
Andesteg med brune kartofler, rødkål og waldorfsalat
53 t
Letsprængt and med peberrodcreme
30 min.
Fajitas
30 min.
Kold pasta med kærnemælksdressing, skaldyr og urter
Lammesteak med kartofler og tomatsalsa
40 min.
Glaseret andebryst med nudler
2 t
Pastagratin med grønsager
20 min.
Hjemmelavet BBQ marinade
5 min.
Filet Royal med persillepanade, syltede grøntsager og rødvins-rødbedesauce
2 t
Chilimarinerede kyllingelår
Citronfyldt kylling med pasta og trøffel
Salat med kylling, spidskål og vandmelon
30 min.