Pastaret med kylling, asparges og pikantost opskrifter
Aspargestærte
20 min.
Gourministeriet
Hvid pizza med kylling, pancetta og spinat
1 t, 30 min.
Svamperisotto
Sprød rødkål og kylling
10 min.
Pomelosalat
30 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Ristet asparges med æg, rødløg og parmesan
12 min.
Røget laks med pandestegte grønne og hvide asparges
15 min.
Pandestegt perlehøne med squash og avocado
35 min.
Tortilla wraps med grillet grønt
30 min.
Sprød tærte med grøntsager, spejlæg og revet ost
40 min.
Pasta af sojabønner med mozzarella og shiitake
15 min.
Glaseret kyllingelår med mango og skyr-dip
40 min.
Kyllingebryst med rødbede, løg og kidneybønner
30 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Æggepandekage med kylling, kikærter og kål
15 min.
Pasta i tomatsauce med broccoli og bacon
30 min.
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.
Smørstegte koteletter med grønne asparges
20 min.
Grillet ribeye med ost og hvide asparges
20 min.
Lammefilet med hvidløg og lækre grøntsager
30 min.
Restemad
10 min.
Stegt andebryst med yoghurt
45 min.