Påskefrokost opskrifter

Sylte
Flødestuvet spinat
4 t
Smørrebrød med paneret rødspættefilet med fjordrejer og stenbiderrogn
Blomkålsremoulade og rugbrødsvendte fiskepinde
Små majspandekager med rejesalat
Julesild med sherrymarinade
Leverpostej med bacon og champignon
20 min.
Dildsnaps med citron
Krydret tærte med lam og spinat
Simrelammebov med øl og grønt
10 min.
Lammekølle med flødekartofler
2 t
Fyldte æg med karry
Påskeæg med fyld
50 min.
Appelsinsild
15 min.
Sildesalat med kartofler, æbler, purløg og peberrod
Skaldyrssalat med krebsehaler, laks og rejer
20 min.
Pizza med spinat, asparges og kylling
35 min.
Gunnar’s skønne sild
Ribbenssteg med brun sauce og grønt tilbehør
20 min.
Påskeæg med nougat
Frisk pasta med skaldyr a la thai
Fyldte æg med ørredrogn
Fyldte æg med rejer
Fuglereder med vanilje
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495