Påskefrokost opskrifter
Appelsinsild
15 min.
Sildesalat med kartofler, æbler, purløg og peberrod
Skaldyrssalat med krebsehaler, laks og rejer
20 min.
Pizza med spinat, asparges og kylling
35 min.
Blomkålsremoulade og rugbrødsvendte fiskepinde
Gunnar’s skønne sild
Ribbenssteg med brun sauce og grønt tilbehør
20 min.
Påskeæg med nougat
Frisk pasta med skaldyr a la thai
Fyldte æg med ørredrogn
Fyldte æg med karry
Fyldte æg med rejer
Fuglereder med vanilje
Fuglereder med chokolade
Farvede æg
4 t
Mellemøstlig citruskage
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Skidne æg
Sennepssild
15 min.
Asparges med trøffelmayo (Kirsten Skaarup)
Ovnstegt lam med syltede rødløg og mynte
Lammegryde a la Marokko
Aspargessalat med citrondressing og bagte radiser
Superråkost (Vita Damsø)
10 min.