Oksekød med nachos og ost opskrifter
Grillet ribeye med ost og hvide asparges
20 min.
Grillet hakkebøf med rabarber
20 min.
Kartoffelgratin med skinke
45 min.
Hvidløgsbrød a la Holm
30 min.
Bruschetta med ristede svampe og parmesan
15 min.
Wraps med oksehale, kål og hjemmelavet dressing
3 t, 15 min.
Spansk tortilla med grønkålsalat a la Holm
30 min.
Pandestegt indbagt pizza med barbeque, skinke og ost
1 t
Wok med stegt flankesteg og friske grøntsager
15 min.
Tomatsuppe til 3 forskellige retter
1 t
Tortillas med gullasch, grønkål og creme fraiche
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Pizza med kødsovs og grønkål
30 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Bagt kartoffelmos med kødsovs og spejlæg i ovn
30 min.
Kødsovs - med et lille tvist
Wok med pandestegt lam, kålblanding og cous cous
20 min.
Pastaret med oksemedaljoner og stærk tomatsauce
15 min.
Rørt tatar af oksemørbrad på rucola
15 min.
Ovnbagt chateaubriand med æble, hvidløg og friske krydderurter
45 min.
Luksus mørbradgryde i mørk øl
30 min.
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Pandestegt mørbrad i strimler med gule ris og grøntsager
15 min.
Claus Holms kokkeskole: Mørbrad - afpudsning og udskæring