Ny nordisk køkken opskrifter
Butterdejsflan med ærtepuré og tomater
Åben majspandekage med avokado og myntecreme
Kartofler med mozzarella, basilikum, og citronkalkun
Cremet mandelsuppe
35 min.
Luftig hindbærkoldskål med mandelkammerjunkere
15 min.
Nøddecupcakes med nougatcreme
Forloren hare med bacon
Laks bagt i folie med safransauce
Ovnstegt kylling, stikkelsbær og nye løg
Stegt fladfisk med nye kartofler i urtesmør
Laks med tomat og mandler
Dhal med fladbrød
2 t
Fiskefrikadeller med grov remoulade og kogte kartofler
Thailandsk laks
30 min.
Stegte nudler med kylling og tigerrejer
30 min.
Frisk salat med grønne og hvide asparges, agurk, feta og kalkun
Laks med edamamebønnemos og salat med hindbær
40 min.
Tun marineret med agurk og frisk oregano
45 min.
Chilikrydret tyndstegsfilet
Harissa
15 min.
Kærnemælksmarineret lammeculotte
Æbleis med calvados og choko/nødde overtræk (4 små isbomber)
4 t
Kalve baconsteg på en ny måde
25 min.
Asparges i flødesauce med kylling.