Ny nordisk køkken opskrifter
Spicy kylling med rabarber
Koteletter i fad med ris (Thai style)
45 min.
Plankebøffer med kartoffelmos
45 min.
Rødspætteruller med timian og sød kartoffelpuré
35 min.
Kartoffelsalat med rygeost og radiser
Rabarber, ovnbagte kartofler og kylling
Provencekrydret ribbensteg
2 t
Stegt fladfisk med nye kartofler i urtesmør
Flødekartofler med rodfrugter
1 t, 5 min.
Grillet kanin med grøntsager og nem aioli
Kanin i estragonsauce
Kålsalat, løg med honning og hakkebøffer
Ramsløgssmør
15 min.
Ovnstegte laksefileter med limesmør og sommersalat
30 min.
Farvede æg
4 t
Stegt sommerflæsk med barbecue og rød tzatziki
20 min.
Grilled cheese sandwich
15 min.
Lun kartoffel og rejesalat
15 min.
Skinkemignon grillet med soja, ingefær og hvidløg
1 t, 30 min.
Tun i wok
Ising i kålpakker
Puré af knoldselleri
Cremet mandelsuppe
35 min.
Saltimbocca med hindbær i hvid balsamico