Ny nordisk køkken opskrifter
Grillede kyllingeoverlår med grill-tomater og tzatziki med valnødder
1 t
Letrøget ribbenssteg med asparges, tørrede tomater og grillede kartofler
4 t, 30 min.
Hurtig: Smørrebrød
15 min.
Varm perlegrød med tørrede bær
Grillet kanin med grøntsager og nem aioli
Lakridsrødder med pizzadej og hakket oksekød
20 min.
Glaserede kastanjer
30 min.
Shake af havregrød, friske frosne jordbær og lime
Nøddecupcakes med nougatcreme
Ovnstegt kylling, stikkelsbær og nye løg
Spicy kylling med rabarber
Koteletter i fad med ris (Thai style)
45 min.
Kartoffelsalat med rygeost og radiser
Rabarber, ovnbagte kartofler og kylling
Provencekrydret ribbensteg
2 t
Stegt fladfisk med nye kartofler i urtesmør
Flødekartofler med rodfrugter
1 t, 5 min.
Kanin i estragonsauce
Kålsalat, løg med honning og hakkebøffer
Ramsløgssmør
15 min.
Ovnstegte laksefileter med limesmør og sommersalat
30 min.
Farvede æg
4 t
Grilled cheese sandwich
15 min.
Lun kartoffel og rejesalat
15 min.