Ny nordisk køkken opskrifter
Bruschetta med semi-tørrede tomater og mozzarella
Salat med entrecote og teriyaki
30 min.
Spareribs og grillede kartofler med sennepsdressing
30 min.
Wokret med hakket kød og broccoli
25 min.
Spaghetti Bolognese med hakket oksekød og blandede grøntsager
30 min.
Campari orange
Springtime Spritz
Irish Kahlúa-Coffee
Risalamande med kirsebærsauce
35 min.
Dark Side of the Moon
Citronfromage med citronskal og hakkede pistacienødder
3 t
Sprød salat med kylling, rosenkål, krydderurter og gomadressing
20 min.
Friske forårsruller
Overnight oats med kakao
5 min.
Pasta med spinat og laks
15 min.
Forloren hare med bacon
Grøntsagscrumble med spidskål og tzatziki
45 min.
Dhal med fladbrød
2 t
Stegte ål med stuvede kartofler
Spaghetti Puttanesca
30 min.
Asiatisk nudelsalat med kylling og grønt
Flødekartofler
1 t, 30 min.
Ramen med flankesteak og æg
20 min.
Burger med plantebøf, slaw og lynsyltede rødløg
25 min.