Ny nordisk køkken opskrifter
Kyllingeragout
Skinkegryde med abrikoser
45 min.
Grillstegte medaljoner og aubergineskiver med kartofler
30 min.
Nytårstorsk med grape
15 min.
Rødbede æggesalat med peberrodsdressing af Louise Knygberg
Rødkål med tranebær, timian og æble
35 min.
Rødkål med et strejf af jul
Forloren hare med bacon
Medister med sennepssovs og grønkålssalsa
Torsk og rygeost på ristet rugbrød
Frikadeller med kartoffel, løg og løvstikke
Kartoffelsuppe med stenbiderrogn og cremefraiche
Stegt andebryst med græskarmos og stegt fennikel i æblemost
40 min.
Lynstegt knoldselleri med blommedip
30 min.
Mangochutney
Flækærtehummus
Nordisk millionbøf med vildtkød og syrligt blomkål
Rødbedetatar med stegt kyllingelever og æbler
Yoghurt med æblesalsa
Luksus: Hakkebøffer
20 min.
Holms karbonader
30 min.
Holms grillrester
10 min.
Nytårsdessert
15 min.
Grillet oksetværreb med knuste nye kartofler, asparges, ærter, radiser og estragon