Middag til mange opskrifter
Grillede spidskål
Cocktail med ginger beer og grape
10 min.
Bruschetta med confiteret tomat og gedefriskost
Asparges almondine
Laksetatar med asiatisk marinade
30 min.
Amarenakirsebær trøfler
45 min.
Arancini med estragonmayo og salvie
Chokolade cheesecake med Daim og appelsin
5 t, 20 min.
Klimaglad wok a la "tøm-køleskabet"
30 min.
Kartoffelsalat med rygeost og sprøde rugbrødschips
20 min.
Friske forårsruller med kylling, mango og slikærter
Dansk krebinet med grønt og persille
Thanksgiving kalkun
Rosastegt kalveculotte
Braiseret kalvebryst i rødvinssauce
Varm chokolade på ske
10 min.
Tre forretter på grillen
30 min.
Pandestegt entrecote og flødestuvet rød spidskål
15 min.
Pita med nakkekam, eller andre rester fra i går, og ramsløgmayo
10 min.
Maskeret blomkål
Skumfiduser med mynte og chokolade
Hurtig hønsekødssuppe
Festbrød
40 min.
Sautéspid med tomatshots
45 min.