Hurtig hønsekødssuppe

Suppe behøver ikke at tage en evighed. Snyd med en færdig bouillon, så har du en varmende suppe til middag i løbet af ingen tid. 

Sådan gør du

  • 1 Rens grøntsagerne. Skær toppen af porren, flæk den hvide del og snit den i stykker på ca. ½ cm, læg dem i koldt vand og stil dem til side. Resten af grøntsagerne lader du være hele.
  • 2 Kom vand, bouillonterninger, den grønne top af porren, timian og peberkornene i en gryde og bring det i kog.
  • 3 Tilsæt kyllingebryst, gulerødder og selleri.
  • 4 Husk at fjerne urenheder i toppen af suppen med en hulske eller en øse.
  • 5 Lad kyllingen koge i ca. 5 minutter, tag den op i en skål og hæld suppe over, så den dækker.
  • 6 Kog grøntsagerne næsten møre og tag dem op.
  • 7 Sigt peberkornene fra. Porretoppen skal ikke bruges igen.
  • 8 Skær grøntsager og kylling i mundrette stykker og kom det hele tilbage i gryden sammen med den afdryppede, snittede porre. Kog det hele i ca. 2 minutter og smag suppen til med salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Hurtig hønsekødssuppe

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier