Lidt men godt opskrifter
Arancini med estragonmayo og salvie
Roulade med nutella
Millionbøf med kokos og sprødt grønt
Kylling i kålwok
Hurtigt krydret øko brød til mad
Luciaboller
1 t, 10 min.
Kikærtebøffer med søde kartofler og spidskålssalat
Nordisk rygeostrumba-salat
Frisk pasta med laks, grønne asparges og spinat
20 min.
Gammeldags gule ærter
2 t, 30 min.
Pulled pork med sensommergrøntsager
Marineret nakkefilet med sommergrønt
1 t, 30 min.
Mørksej i wok med soja og ingefær
Traditionel græsk moussaka
1 t, 30 min.
Æggemad med agurk og tomat, voksen
Leverpostej med råkost, voksen
Weekendbrunch
Grove ærteboller
Æggemad med sild og karseskyr, voksen
Broccolisuppe med parmesantwill
25 min.
Luciabrød
2 t, 40 min.
Luftige fuldkornsboller
Grove pizzaboller og grøntsager
Hotte bønner med peanuts