Lidt men godt opskrifter
Koreansk-inspirerede pandekager med forårsløg og kimchi
Persillerodssuppe med letsaltet agurk og ærteskud
Gulerodsbrud
Luciabrød (lussekatter)
2 t, 40 min.
Friske forårsruller med sesamstegte svampe
Spidskålssalat med mormordressing
Spidskålssalat med avocadodressing
15 min.
Blommekompot til dessert
Blommegaletter med karamel
Glutenfri burger
Hvidkålssalat med hjemmelavet dressing
10 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Avocado og ærtedip
Kødboller i stærk tomatsauce
Quinoa med tomater og tørrede figner
Rugbrød med hummus og skinke
Hotte bønner med peanuts
Karamelliseret rødløgschutney
Arancini med estragonmayo og salvie
Roulade med nutella
Millionbøf med kokos og sprødt grønt
Kylling i kålwok
Hurtigt krydret øko brød til mad