Kylling, ris, blomkål opskrifter

Nakkefilet i japansk karry med løse ris
45 min.
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Blomkålsfrikadeller
1 t
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Braiseret kylling med hyldeblomst
Ovnstegt kylling, stikkelsbær og nye løg
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Frikadeller med persillestuvede grøntsager
45 min.
Bulgur og kylling
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Risotto med stilton
Mac’n cheese med blomkål og forårsløg
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Grill-paella med tigerrejer og chorizo
35 min.
Fyldig suppe med ising
Maskeret blomkål
Dhal med fladbrød
2 t
Boller i karry med kylling - grønnere
1 t
Indisk daal med raita
40 min.
Gissau
Klassisk and
Rodfrugter i kokosmælk
Kylling med druer og bønner
Cordon bleu med comté
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495