Kylling, ris, blomkål opskrifter
Nakkefilet i japansk karry med løse ris
45 min.
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Blomkålsfrikadeller
1 t
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Braiseret kylling med hyldeblomst
Ovnstegt kylling, stikkelsbær og nye løg
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Frikadeller med persillestuvede grøntsager
45 min.
Bulgur og kylling
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Risotto med stilton
Mac’n cheese med blomkål og forårsløg
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Grill-paella med tigerrejer og chorizo
35 min.
Fyldig suppe med ising
Maskeret blomkål
Dhal med fladbrød
2 t
Boller i karry med kylling - grønnere
1 t
Indisk daal med raita
40 min.
Gissau
Klassisk and
Rodfrugter i kokosmælk
Kylling med druer og bønner
Cordon bleu med comté