Kylling, ris, blomkål opskrifter
Seffa Medfouna
1 t
Lynstegte skinkestrimler og grøntsager
45 min.
Økologisk wok med kylling, grønt, nudler og peanutssauce
Sesampanerede koteletter med bagt broccoli og svampe
Kylling i kålwok
Wok på grill
Krydrede basmatiris
30 min.
Hønsekødssuppe
2 t, 30 min.
Andebryst med krydrede blommer.
Indisk mørbradbøf med auberginesalsa
Bønnesalat med æbler
30 min.
Nakkekoteletter med pande-broccoli
30 min.
Nakkekoteletter med bruchetta og salat
1 t, 15 min.
Nakkefilet i japansk karry med løse ris
45 min.
Kartoffelmos med kylling i karry
Grove pizzaboller og grøntsager
Wok med kylling og rosenkål
Økologisk rabarbersuppe
Svinekød i hjemmelavet rød karry
Fivespice-krydret andesteg
Ristet laks med revet parmesan og rå blomkål
45 min.
Frikadeller med stuvet blomkål
1 t
Mac’n cheese med blomkål og forårsløg
Safranris med salat og muslinger
40 min.