Kylling, ris, blomkål opskrifter
Gourministeriet
Hvid pizza med kylling, pancetta og spinat
1 t, 30 min.
Carla Chloe
Tærtedej af blomkål, æg og ost
40 min.
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Sprød rødkål og kylling
10 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Hurtig: Boller i karry
20 min.
Gryderet med grøntsager og linser
35 min.
Pandestegt perlehøne med squash og avocado
35 min.
Pulled pork med tyttebær og ovnbagte løg
45 min.
Julerisotto med øl og æblemost
30 min.
Glaseret kyllingelår med mango og skyr-dip
40 min.
Kyllingebryst med rødbede, løg og kidneybønner
30 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Stegte ris med æg, bønner og bambusskud
15 min.
Æggepandekage med kylling, kikærter og kål
15 min.
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.
Frisk salat med nye kartofler, blomkål og radiser
20 min.
Indisk lammegryde med ris og frisk koriander
1 t, 40 min.
Restemad
10 min.
Stegt andebryst med yoghurt
45 min.
Gryderet med and og sprøde grøntsager
45 min.
Sprød paneret kylling med cornflakes
30 min.
Saftig andesteg med sovs og stykker af sød kartoffel
4 t