Kylling, porre, bacon opskrifter
Gourministeriet
Hvid pizza med kylling, pancetta og spinat
1 t, 30 min.
Gourministeriet
Barbecue burger
30 min.
Gourministeriet
Kyllingeburger med guacamole og frisk salsa
30 min.
Torsk med dampede forårsløg og asparges, dild og bacon
Fyldte portobellosvampe med bacon, persille og porre
Aspargestærte
20 min.
Gourministeriet
Bacon cheeseburger
30 min.
Gourministeriet
Tarte Flambée - Flammkuchen
1 t, 30 min.
Sprød rødkål og kylling
10 min.
Blød polenta med rygeost og kål
30 min.
Lammeculotte i øl
35 min.
Poppelgris med porrer bagt i butterdej
20 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Krondyrmørbrad med friske krydderurter
30 min.
Claus Holms vegetarret på panden
30 min.
Pandestegt perlehøne med squash og avocado
35 min.
Bondesuppe af Claus Holm
30 min.
Glaseret kyllingelår med mango og skyr-dip
40 min.
Kyllingebryst med rødbede, løg og kidneybønner
30 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Æggepandekage med kylling, kikærter og kål
15 min.
Pasta i tomatsauce med broccoli og bacon
30 min.
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.