Kylling med majs og kold urtecreme opskrifter
Gourministeriet
Hvid pizza med kylling, pancetta og spinat
1 t, 30 min.
Sprød rødkål og kylling
10 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Nudelsuppe med grøntsager, mango chutney og teriyaki sauce
30 min.
Wraps med oksehale, kål og hjemmelavet dressing
3 t, 15 min.
Pandestegt perlehøne med squash og avocado
35 min.
Ovnbagt knoldselleri med smørsauce
30 min.
Bondesuppe af Claus Holm
30 min.
Julerisotto med øl og æblemost
30 min.
Glaseret kyllingelår med mango og skyr-dip
40 min.
Kyllingebryst med rødbede, løg og kidneybønner
30 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Æggepandekage med kylling, kikærter og kål
15 min.
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.
Restemad
10 min.
Stegt andebryst med yoghurt
45 min.
Hurtig wok med oksekød og majs
Gryderet med and og sprøde grøntsager
45 min.
Sprød paneret kylling med cornflakes
30 min.
Saftig andesteg med sovs og stykker af sød kartoffel
4 t
Suppe med asier, estragon og chorizo
15 min.
Julesovs
3 t
Hønsesalat - Claus Holm
10 min.