Kylling med hvidvin og vindruer opskrifter
Gourministeriet
Hvid pizza med kylling, pancetta og spinat
1 t, 30 min.
Cremet og spicy mumsenumse pasta
Saltimbocca
Sprød rødkål og kylling
10 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Pandestegt perlehøne med squash og avocado
35 min.
Glaseret kyllingelår med mango og skyr-dip
40 min.
Kyllingebryst med rødbede, løg og kidneybønner
30 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Æggepandekage med kylling, kikærter og kål
15 min.
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.
Restemad
10 min.
Stegt andebryst med yoghurt
45 min.
Luksus: Frikadeller
30 min.
Gryderet med and og sprøde grøntsager
45 min.
Sprød paneret kylling med cornflakes
30 min.
Saftig andesteg med sovs og stykker af sød kartoffel
4 t
Julesovs
3 t
Hønsesalat - Claus Holm
10 min.
Luksus: mørbradgryde
30 min.
Krydret kylling med rodfrugter
50 min.
Kyllingekebab og sprøde grøntsager i rulle
30 min.
Tomatsuppe til 3 forskellige retter
1 t