Kylling kål marsala gnocchi timiansmør opskrifter
Gourministeriet
Hvid pizza med kylling, pancetta og spinat
1 t, 30 min.
Sprød rødkål og kylling
10 min.
Blød polenta med rygeost og kål
30 min.
Ovnbagt savoykål marineret i vinaigrette
30 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Spansk tortilla med grønkålsalat a la Holm
30 min.
Wraps med oksehale, kål og hjemmelavet dressing
3 t, 15 min.
Claus Holms vegetarret på panden
30 min.
Pandestegt perlehøne med squash og avocado
35 min.
Andelår med kartofler og hvidkålssalat
30 min.
Kalveschnitzel i flødesauce med blandet kål
25 min.
Vintersalat med stegte løg og kikærter
15 min.
Glaseret kyllingelår med mango og skyr-dip
40 min.
Kyllingebryst med rødbede, løg og kidneybønner
30 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Æggepandekage med kylling, kikærter og kål
15 min.
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.
Pandestegt laks med sprød kål
30 min.
Pandestegt lammemørbrad med palmekål og blommer
30 min.
Sprødt stegt bacon med ærter og kål
20 min.
Restemad
10 min.
Stegt andebryst med yoghurt
45 min.
Kål marineret i hyldeblomst og citrusfrugter
15 min.