Kylling i folie med asparges og estragon opskrifter
Gourministeriet
Hvid pizza med kylling, pancetta og spinat
1 t, 30 min.
Gourministeriet
Kyllingeburger med guacamole og frisk salsa
30 min.
Torsk med dampede forårsløg og asparges, dild og bacon
Asparges tonnato
Aspargestærte
20 min.
Svamperisotto
Sprød rødkål og kylling
10 min.
Pomelosalat
30 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Ristet asparges med æg, rødløg og parmesan
12 min.
Gryderet med grøntsager og linser
35 min.
Lammeskank med polenta og sprøde grøntsager
2 t, 30 min.
Røget laks med pandestegte grønne og hvide asparges
15 min.
Pandestegt perlehøne med squash og avocado
35 min.
Tortilla wraps med grillet grønt
30 min.
Sprød tærte med grøntsager, spejlæg og revet ost
40 min.
Pasta af sojabønner med mozzarella og shiitake
15 min.
Smørstegt nytårstorsk med tranebær
15 min.
Glaseret kyllingelår med mango og skyr-dip
40 min.
Kyllingebryst med rødbede, løg og kidneybønner
30 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Æggepandekage med kylling, kikærter og kål
15 min.
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.