Koteletter i ovn med ris opskrifter
Ølstegt svineskank
3 t
Nakkefilet i japansk karry med løse ris
45 min.
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Janssons fristelser
1 t, 15 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Risotto med stilton
Leverpostej med bacon og champignon
20 min.
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Grill-paella med tigerrejer og chorizo
35 min.
Fyldig suppe med ising
Medisterpølse i ovn med sovs, spidskål og gulerødder
30 min.
Dhal med fladbrød
2 t
Boller i karry med kylling - grønnere
1 t
Traditionel opskrift på æbleflæsk
Gissau
Rodfrugter i kokosmælk
Kylling med druer og bønner
Ovnbagt fisk med indisk inspireret spinatsauce
Falafel med blomkålssalat
40 min.
Cremet karrysuppe med blomkål
Hainanese Chicken Rice
Vegansk Hokkaidosuppe