Koteletter i fad med porre spinat og ærter opskrifter
Paneret kylling med parmesan, citroncreme, spinat og pasta
30 min.
Millionbøf med kokos og sprødt grønt
Fish and chips med tatarsauce, ærtepuré og kartoffelchips
Salat af spidskål med linser og sojaristede mandler
Pink rodfrugtcreme med smørristede Ingrid ærter
45 min.
Klassiske koteletter i fad
40 min.
Grillede kalvekoteletter med thai coleslaw og sesamristede kartofler
40 min.
»Koteletter i øl« med pastinak og salvie
Hakkebøffer i fad med cremet tomatflødesauce
Bøf med citronmarinade
40 min.
Åben ravioli med grønne bønner, svampe, babyspinat, parmesan og timiansmør
35 min.
Fyldt svinemørbrad med svampe og feta
Pasta med spinat og laks
15 min.
Barbequegris og coleslaw
Rejemad med asparges og en usædvanlig god urtedressing
Kanelsneglekage
2 t, 30 min.
Kartoffelsuppe med porre, sprød skinke og purløg
30 min.
Omelet med mozzarella og grøn salat
30 min.
Squashfrikadeller med spinat
30 min.
Frittata med kartofler og bønner samt tomatsalat
50 min.
Dild-ærtedeller og spidskål-fennikel-salat
45 min.
Klassiske pølsehorn
2 t, 30 min.
Cremet kylling med havtorn og svampe
30 min.
Oksefrikasse med ærter og gulerødder
1 t, 15 min.