Kold kød opskrifter
Klatkager med skovbærkompot
Svinekæber med bacon og æblecider
Svinekotelet med chilisauce
Svinekoteletter med tyttebær og sauce smagt til med myseost
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Medaljoner med salat af æble, spidskål og nødder
30 min.
Medaljoner med marokkanske krydderier
30 min.
Medaljoner med gratineret fennikel og rødløg
45 min.
Grisen som elskede Mao
1 t, 30 min.
Medaljoner med ratatouille
45 min.
Medaljoner med grønt fra Norden
1 t
Medaljon med varm pastasalat
30 min.
Kold tomatsuppe
Skinke burritos
30 min.
Græske kødboller i tomatmarinade
30 min.
Kold pasta med kærnemælksdressing, skaldyr og urter
Hjemmelavet BBQ marinade
5 min.
Hakkebøf med avocadomos
15 min.
Grøntsager med hummusdip
Knasende god blomkålssalat med hasselnødder
Sprød salat med vindruer, slikærter og avocadodressing
Stegt pak choi med tahindressing og saltmandler
3 stykker smørrebrød
2 t