Kogte kolde kartofler opskrifter

Sandwich med bagt aubergine, hummus og mozzarella
3 t
Ærtesuppe med broccoli og fuldkornsknas
45 min.
Stegt pak choi med tahindressing og saltmandler
Citron- og kardemommesyltede pærer
Blomkålssuppe med persillepesto
45 min.
Jordskokkesuppe med kartofler og persilleolie
45 min.
Pærecrumble med mandler og havregryn
Moussaka
30 min.
Pizza med kartofler, asparges og rosmarin
Kyllingebryst med spinat i fad
Hakkebøf med bløde løg
45 min.
Marinerede grøntsager
20 min.
Linsesalat med Le Puy-linser
30 min.
Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Krydrede oksespyd og grillede grøntsager
Krebinetter med bacon og svampe
Foccacia med mandler og basilikumsolie
Gammeldags forloren hare med kartoffelmos, grønne bønner, sauce og ribsgelé
50 min.
Oksesteg med mormor sovs
1 t, 10 min.
Rødvinsbraiseret oksegrydesteg
30 min.
Oksetyndsteg med ovnbagte kartofler
Culotte med flødekartofler og ovnbagte tomater
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495