Kartofler med mozzeralla, basilikum, og citronkalkun opskrifter
Hamburgerrygbøffer med kartoffelbåde, rødvinssauce, rosenkål og syltede rødløg
Oksebøf med bagte søde kartofler og sauce verte
1 t, 10 min.
Lammekølle provenciale
30 min.
Lammekølle provencale
1 t, 30 min.
Braiserede porrer med tomater og laks.
Ovnbagt laksefilet med salat
Laks i krydderlage
Laks bagt i folie med safransauce
Thailandsk laks
30 min.
Bagt laksefilet med urtetop
Laks med spinat og jordskokker
30 min.
Varmrøget laks
Lammesteak med kartofler og tomatsalsa
40 min.
Grillet lammefilet med spidskål, ærter og persille
1 t
Urtemarinerede lammekoteletter
15 min.
Baeckaoffa
3 t
Pulled pork-burger med fersken og rodfrugtchips
25 min.
Frikassé med and, nye kartofler og asparges
30 min.
Flæskesteg med brunede kartofler
Stegte nudler med kylling og tigerrejer
30 min.
Skinkefrikassé med frisk kørvel, nye urter og asparges
1 t
Fyldig salat med æg, kartofler og løg
35 min.
Grydestegt kylling med citrontimian
1 t, 15 min.
Anna’s kyllingefad
1 t, 15 min.