Kartofler med mozzeralla, basilikum, og citronkalkun opskrifter

Hamburgerrygbøffer med kartoffelbåde, rødvinssauce, rosenkål og syltede rødløg
Oksebøf med bagte søde kartofler og sauce verte
1 t, 10 min.
Lammekølle provenciale
30 min.
Lammekølle provencale
1 t, 30 min.
Braiserede porrer med tomater og laks.
Ovnbagt laksefilet med salat
Laks i krydderlage
Laks bagt i folie med safransauce
Thailandsk laks
30 min.
Bagt laksefilet med urtetop
Laks med spinat og jordskokker
30 min.
Varmrøget laks
Lammesteak med kartofler og tomatsalsa
40 min.
Grillet lammefilet med spidskål, ærter og persille
1 t
Urtemarinerede lammekoteletter
15 min.
Baeckaoffa
3 t
Pulled pork-burger med fersken og rodfrugtchips
25 min.
Frikassé med and, nye kartofler og asparges
30 min.
Flæskesteg med brunede kartofler
Stegte nudler med kylling og tigerrejer
30 min.
Skinkefrikassé med frisk kørvel, nye urter og asparges
1 t
Fyldig salat med æg, kartofler og løg
35 min.
Grydestegt kylling med citrontimian
1 t, 15 min.
Anna’s kyllingefad
1 t, 15 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495