Kartofler med mozzeralla, basilikum, og citronkalkun opskrifter
Stegt fisk med krydderurtecreme, stenbiderrogn og lynstegt kål
Hvide asparges i fløde- og sennepssauce
30 min.
Frisk salat med nye kartofler, blomkål og radiser
20 min.
Salat med aubergine, fennikel og tomat
20 min.
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.
Fish and chips a la Holm
30 min.
Kalveschnitzel med bagte søde kartofler og løg
1 t, 30 min.
Samosa a la Holm
20 min.
Panzanella a la Holm
15 min.
Lammeculotte med grøntsagsspaghetti og hjemmelavet dip
30 min.
Vegetarisk spaghetti i tomatsauce med grøntsager
15 min.
Lammesauté i bearnaise - med kål og tomater
15 min.
Wok med stegt flankesteg og friske grøntsager
15 min.
Stegt flæsk med porrer og knoldselleri
15 min.
Tomatsuppe til 3 forskellige retter
1 t
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Pizza med kødsovs og grønkål
30 min.
Bagt kartoffelmos med kødsovs og spejlæg i ovn
30 min.
Kødsovs - med et lille tvist
Lammesteg med søde kartofler og passionsfrugt
15 min.
Lammerullesteg med blommer, mango chutney og frisk mynte
Pastaret med oksemedaljoner og stærk tomatsauce
15 min.
Ovnbagt chateaubriand med æble, hvidløg og friske krydderurter
45 min.