Karbonader med kartoffelmos, ærter og persille opskrifter
Røget laks med broccoli og skyrcreme
15 min.
Sommerens salat
15 min.
Pastasalat med kylling
30 min.
Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Avocado og ærtedip
Quinoa med tomater og tørrede figner
Gammeldags forloren hare med kartoffelmos, grønne bønner, sauce og ribsgelé
50 min.
Rødvinsbraiseret oksegrydesteg
30 min.
Culotte med flødekartofler og ovnbagte tomater
Rugbrød med hummus og skinke
Græsk farsbrød med tzatziki og ovnstegte kartofler
1 t
Asiatisk nudelsalat
25 min.
Millionbøf med kokos og sprødt grønt
Indbagt brød med fetafyld
Rullepølse
3 t, 30 min.
Sylte
Kikærtebøffer med søde kartofler og spidskålssalat
Lammekølle med tabouleh og yoghurt-dip
1 t, 20 min.
Koteletter med kartoffel-sellerifrikassé
Langtidsbagt svinenakke med agurkesalat
4 t, 5 min.
Nakkekoteletter med bruchetta og salat
1 t, 15 min.
Lobescoves med kødtern og rodfrugter
45 min.
Daube på svinebov