Karbonader med kartoffelmos, ærter og persille opskrifter
Mørbrad Royal med forårssvampe, spidskål og rababerkompot
1 t, 30 min.
Bøf Stroganoff med selleri
2 t
Helstegt hjorteryg i samhørighed med selleri, svampe og hasselnødder
45 min.
Pasta med spinat, kikærter og persillepesto
30 min.
Friske forårsruller med laks og krydderurter
20 min.
Rødvinsbraiseret røget skinke
1 t, 30 min.
Salat med kerner, kartofler og hytteost
Caesar-salat med spidskål og sprød serrano
20 min.
Kyllingeburger med guacamole og frisk salsa
30 min.
Børnemadpakke
35 min.
Grillstegt skinke af pattegris, kartofler feuilletes, franske ærter og spidskål med kørvelsalat
3 t
Vintersalat med rodfrugter
Pitabrød med kebab og marineret rødløg
25 min.
Oksetyndsteg med ovnbagte kartofler
Burger med sprøde løg, tomater og ærtepuré
45 min.
Culotte af ungkvæg med enebær, bagte kartofler, salat og hvidløgscreme
50 min.
Sommerbrunch 1.0
Skinkemuffins
Vegansk mad: Klassiske frikadeller
45 min.
Kartoffelpizza med blød blåskimmelost
Platte med anderillette af rester fra andestegen
Okseculotte med stegte svampe og selleripuré
Svinekæber med bacon og æblecider
Bare en pizza
1 t, 20 min.