Kalkun og porrer opskrifter
Ovnstegt and med porrer
3 t, 30 min.
Ramensuppe med kylling, nudler og grøntsager
45 min.
Samosa a la Holm
20 min.
Pizza med spinat, asparges og kylling
35 min.
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Bagt hokkaido græskar med ribollita og stegte pølser
1 t, 15 min.
Skinkeschnitzel med bacon og grøntsager i tomatsauce
30 min.
Stegt flæsk med porrer og knoldselleri
15 min.
Æggepandekage med kylling, kikærter og kål
15 min.
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Kyllingebryst med rødbede, løg og kidneybønner
30 min.
Claus Holms kyllingebryst med pommes frites
30 min.
Glaseret kyllingelår med mango og skyr-dip
40 min.
Spicy kyllingevinger med cous cous salat
30 min.
Sesamstegt kyllingefilet med sprød grønkålssalat
15 min.
Claus Holms kokkeskole: Kylling - partering
Måltidssalat af flæskesteg rester
15 min.
Ramensuppe a la Claus Holm
35 min.
Ovnbagt kalvefrikasse
1 t, 10 min.
Tarteletter med ovnbagt perlehøne
25 min.
Ovnbagt kylling og grøntsager i flødesauce
1 t
Paneret kalkun med stegt grønkål
25 min.