Kålsalat med tilbehør opskrifter
Chili con carne med svine- og oksekød
Kålsalat med svinemørbrad
Orangemarinerede torskefileter med sommercoleslaw
15 min.
Lun kartoffel og rejesalat
15 min.
Limemarineret andebryst med nudler og spinat
1 t
Kængurusauté med agurk i yoghurt og koriander
40 min.
Kyllingespyd marineret i chili og lime serveret med tomat mangosalat
30 min.
Hot kinesisk inspireret ret med rejer og grøntsager
30 min.
Grillet marineret kyllingeinderfilet på spyd
30 min.
Grillet kylling med tomat og kokossauce
1 t
Asiatisk svinekam m/kokosris og sojastegte rodfrugter
1 t, 30 min.
Grillede kammuslinger med ingefærmarineret melon
25 min.
And på indisk med kokoskål
2 t, 30 min.
Confit af svinemørbrad med appelsin sauce
3 t, 10 min.
Yoghurtmarineret kylling på couscousbund
30 min.
Wrap med rejer, avocado og ananassalsa
15 min.
Syltede abrikoser
30 min.
Broccoli med ingefær
30 min.
Abrikosfyldte koteletter og spinat med grillede asparges
Skinkemignon med æbler og kold nudelsalat
1 t
Sauté-skiver med røget mørbrad og æbler
45 min.
Rillettes af svinekæber, kartofler og savoykål med tomatchutney
Orangekoteletter med svampe-sauté
30 min.
Medaljoner med salat af æble, spidskål og nødder
30 min.