Jordbærsyltetøj saft opskrifter
Hurtig vegetarret med linser og bok choy
Krydderstegte koteletter med blomkålsraita og rispilaf
30 min.
Jordskokkesuppe toppet med chorizo
30 min.
100% fuldkornsbrød
Rødbedesuppe med kalkunbacon og peberrod
50 min.
Citrusmarieneret kål med yoghurtbagte rodfrugter
Grove boller med æbler og kanel
Vegansk ”sheet pan shawarma” med grønt og Tæmpeh
40 min.
Krydret roastbeef m/melon og agurkesalat
1 t
Pandestegt laks med sprød kål
30 min.
Koldhævede squashboller med solsikkekerner
2 t
Kødsauce med mange grøntsager og grov rodfrugtmos
Grillede skaftkoteletter og sommerlig salat med citrondressing
Æggewraps med ost, skinke og sennepssalat
Juleand med æbler og svesker
6 t, 40 min.
Honningkagesnitter
Hyldebærsaft
30 min.
Formkage med æble
50 min.
Flæskesteg med bagte æbler med rødløg, rosmarin og honning samt grønkålssalat med æbler
1 t, 30 min.
Koldhævede æbleboller
1 t
Andesteg med æbler, svesker og sauce
3 t, 50 min.
Fastelavnsboller med æblekompot og pistacie remonce
2 t, 30 min.
Sandwich med hønsesalat, karry, bladselleri og æbler
Boller i karry med grøntsager og kokos
1 t