Husk opskrifter
Sommerbrunch 1.0
Gulerodskage med frosting
45 min.
Spaghetti med muslinger og fennikel
Koldhævede squashboller med solsikkekerner
2 t
Mandelgrød med bær og vanilje
Hjemmelavet hotdog
1 t
Pålægsmadder til aftensmad
Teriyaki kylling
25 min.
Burritos med bønneragout og hvidløgsfraiche
Medister
Squashsalat med belugalinser
Falafel med blomkålssalat
40 min.
Andelår med grønne linser og fennikel
Leverpostejsmad og rugbrødsmad med avocado og smøreost
Rugbrødsmadder
Fiskefrikadeller med grov remoulade og kogte kartofler
Misosuppe med grøntsager og kammuslinger
Salat med stegt andelever
Thai inspireret kålsalat med fuldkornsnudler og koteletter
Muffins - uden hvede, mælk og æg
35 min.
Rugbrødssandwich med torskerognssalat
Rødder og champignon med dijonkylling
Salat med tun, æg og kartofler
Risotto med muslinger