Hurtige varme retter opskrifter
Sommerdrink af sorbet og bobler
Chop suey med peberfrugter og andebryst
Orangemarinerede torskefileter med sommercoleslaw
15 min.
Vegetarisk wokret med vandmelonskal
Kængurusauté med agurk i yoghurt og koriander
40 min.
Kyllingesatay
15 min.
Kold tomat-appelsinsuppe
15 min.
Indiske lammespid
15 min.
Hot kinesisk inspireret ret med rejer og grøntsager
30 min.
Grillede kammuslinger med ingefærmarineret melon
25 min.
Friterede tigerrejer i tempuradej med mangodip
30 min.
Wrap med rejer, avocado og ananassalsa
15 min.
Broccoli med ingefær
30 min.
Ris med melon og kylling
30 min.
Filet Royal "Asian Style"
45 min.
Orangekoteletter med svampe-sauté
30 min.
Medaljoner med salat af æble, spidskål og nødder
30 min.
Medaljoner asian style
1 t, 30 min.
Medaljon med grøntsager, karrysauce og ris
30 min.
Krydret skinkeschnitzel med røde bønner
45 min.
Japansk svine-sauté med ingefær
30 min.
Minipizza med frugtsalsa
Ostemad og mangosmoothie
Claus Holm: Risotto med grønt og parmesan (vegetar)
45 min.