Hjertesalat med blomkålscrudité, radiser og dild opskrifter

Oksebøf med bagte søde kartofler og sauce verte
1 t, 10 min.
Ovnbagt laksefilet med salat
Laksekarbonader med stegte ærter og gulerodstzatziki
Bagt laksefilet med urtetop
Varmrøget laks
Tzatziki med glaskål og gulerod
Grydestegt kylling med citrontimian
1 t, 15 min.
Kyllingekebab og sprøde grøntsager i rulle
30 min.
Salat med sprød kål, ost og koldt kød
Mig og min mad logo
Kyllingeburger med bløde løg og mangochutney
20 min.
Keema
Havkat med svampe og tomater
15 min.
Kødboller i tomatsauce (krydret)
30 min.
Laks med edamamebønnemos og salat med hindbær
40 min.
Mini-smørrebrød
45 min.
Smørrebrød á la Danmarks nationalret
Taskekrabbe med hjemmerørt dildaioli
Taco skaller med rejer, majs og ananas
15 min.
Dild-ærtedeller og spidskål-fennikel-salat
45 min.
Salat med spicy kylling, avocado, grapefrugt og hasselnødder
Kold pasta med kærnemælksdressing, skaldyr og urter
Spidskål med bacon og ærter
3 x dip
Tacos med Dansk Kalv ribeye
30 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495