Hjertesalat med blomkålscrudité, radiser og dild opskrifter
Oksebøf med bagte søde kartofler og sauce verte
1 t, 10 min.
Ovnbagt laksefilet med salat
Laksekarbonader med stegte ærter og gulerodstzatziki
Bagt laksefilet med urtetop
Varmrøget laks
Tzatziki med glaskål og gulerod
Grydestegt kylling med citrontimian
1 t, 15 min.
Kyllingekebab og sprøde grøntsager i rulle
30 min.
Salat med sprød kål, ost og koldt kød
Kyllingeburger med bløde løg og mangochutney
20 min.
Keema
Havkat med svampe og tomater
15 min.
Kødboller i tomatsauce (krydret)
30 min.
Laks med edamamebønnemos og salat med hindbær
40 min.
Mini-smørrebrød
45 min.
Smørrebrød á la Danmarks nationalret
Taskekrabbe med hjemmerørt dildaioli
Taco skaller med rejer, majs og ananas
15 min.
Dild-ærtedeller og spidskål-fennikel-salat
45 min.
Salat med spicy kylling, avocado, grapefrugt og hasselnødder
Kold pasta med kærnemælksdressing, skaldyr og urter
Spidskål med bacon og ærter
3 x dip
Tacos med Dansk Kalv ribeye
30 min.