Hel grillet torsk opskrifter

Kylling one pot med rødder og oliven

Ovnbagt fisk med grønt og kaperssmør

Grillet medister med friske ærter og bagte løg

20 min.

Grillet flæsk med grønne asparges og løg

20 min.

Grillet ribeye med ost og hvide asparges

20 min.

Grillet kylling med blommer og squash

20 min.

Grillet hakkebøf med rabarber

20 min.

Fish and chips a la Holm

30 min.

Pizza med makrel, æg og østershatte

1 t

Claus Holms kokkeskole: Fisk - filetering

Stegt torsk med bacon, æble og coleslaw

15 min.

Stegt torsk med rodfrugter, hollandaise og kapers

15 min.

Lynstegt laks med kikærter, kål og soya

15 min.

Lynstegt laks med spinat og spaghetti

15 min.

Claus Holms kokkeskole: Lammekølle - udbening

Pastaret med oksemedaljoner og stærk tomatsauce

15 min.

Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble

2 t, 15 min.

Claus Holms kokkeskole: Kylling - partering

Måltidssalat af flæskesteg rester

15 min.

Vegetarpizza med kartoffel, løg og mozzarella

15 min.

Koteletter i tomat med couscous

30 min.

Ovnbagt skibberlabskovs

2 t, 15 min.

Paneret kalkun med stegt grønkål

25 min.

Smørstegt nytårstorsk med tranebær

15 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madleksikon
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • COOP.DK SHOPPING

  • Stil spørgsmål
  • Nyhedsbrev
  • Vilkår
  • Om Cookies
  • Mobil webshop
  • Kundeservice
  • COOP.DK MAD

  • Om Coop.dk MAD
  • Salgs- og leveringsbetingelser
  • Friskhedsgaranti
  • Erhverv
  • Nyheder og presse
  • Kundeservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Partnerfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • OM COOP

  • Ugens tilbudsaviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Aktiv i Coop
  • Forbrugerservice
  • Alle opskrifter A-Å
  • MEGET MERE COOP

  • Sammen om bedre mad
  • Ansvarlighed
  • Coop Bank
  • Coop Mobil
  • Samvirke
  • morebox
  • Coop Analyse

© Copyright 2019 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Roskildevej 65, 2620 Albertslund
CVR-nr. 26259495