Gris når det er bedst opskrifter

Meyers logo
Klassisk lasagne lavet fra bunden
Rejemad med soltørrede tomater
Smørrebrød á la Danmarks nationalret
Julesteg med krydret rødkål
1 t, 45 min.
Mango-kokos lassi
15 min.
Filet Royal med grov tunsauce
1 t
Mørbradgryde
45 min.
Naanbrød med hvidløg
1 t, 20 min.
Kinesisk wokstegt kinakål og gris
Vaniljeis med mørk chokolade og letsaltet æblekaramelsauce
Æbleis med calvados og choko/nødde overtræk (4 små isbomber)
4 t
Lakse-åleterrine
2 t
En tur med grisen i Beijing
45 min.
Flæskesteg med brunede kartofler
Svinekæber i øl
1 t, 30 min.
Klejner
2 t
Skinkemignon med blommesalsa
45 min.
Kashmir kylling
Flæskesteg med chili, timian og bagte rødder
Wok på panden med and, kål og appelsin
30 min.
Pasta i cremet ostesovs
30 min.
Stegt appelsinsalat med palmekål og valnødder
15 min.
Gryderet med fasan, bacon, rødvin og fløde
45 min.
Mig og min mad logo
Hokkaido græskarsuppe med majstopping
40 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495