Gris når det er bedst opskrifter
Klassisk lasagne lavet fra bunden
Rejemad med soltørrede tomater
Smørrebrød á la Danmarks nationalret
Julesteg med krydret rødkål
1 t, 45 min.
Mango-kokos lassi
15 min.
Filet Royal med grov tunsauce
1 t
Mørbradgryde
45 min.
Naanbrød med hvidløg
1 t, 20 min.
Kinesisk wokstegt kinakål og gris
Vaniljeis med mørk chokolade og letsaltet æblekaramelsauce
Æbleis med calvados og choko/nødde overtræk (4 små isbomber)
4 t
Lakse-åleterrine
2 t
En tur med grisen i Beijing
45 min.
Flæskesteg med brunede kartofler
Svinekæber i øl
1 t, 30 min.
Klejner
2 t
Skinkemignon med blommesalsa
45 min.
Kashmir kylling
Flæskesteg med chili, timian og bagte rødder
Wok på panden med and, kål og appelsin
30 min.
Pasta i cremet ostesovs
30 min.
Stegt appelsinsalat med palmekål og valnødder
15 min.
Gryderet med fasan, bacon, rødvin og fløde
45 min.
Hokkaido græskarsuppe med majstopping
40 min.