Gris når det er bedst opskrifter
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Rillettes af svinekæber, kartofler og savoykål med tomatchutney
Frikadeller med stuvet spinat
30 min.
Frikadeller med små kartofler og råsyltet kål
50 min.
Frikadeller med havregryn og dadler
50 min.
Grisen fra Marrakech med kikærter og fennikel
Nem tunmousse
Langtidsstegt gris
Bønneragout
Stegt blomkål på spinatbund
30 min.
Gris i peanutsauce
Ovnstegt and med porrer
3 t, 30 min.
"Poké bowl" med teriyaki-gris, ris og edamame
Lakse-åleterrine
2 t
Økologiske syltede kardemomme-figner med hytteost
Flæskesteg med brunede kartofler
Misosuppe med grøntsager og kammuslinger
Klassisk Coq au vin
1 t, 15 min.
Hvidløgskylling
1 t, 50 min.
Sprød rødkål og kylling
10 min.
Klassisk lasagne lavet fra bunden
Julesteg med krydret rødkål
1 t, 45 min.
Mango-kokos lassi
15 min.
Filet Royal med grov tunsauce
1 t