Grøntsager i ovn opskrifter
Andebryst med krydrede blommer.
Braiserede svinekæber med majs og tomat
2 t, 30 min.
Wok med kylling og rosenkål
Helstegt hjorteryg i samhørighed med selleri, svampe og hasselnødder
45 min.
Friske forårsruller med laks og krydderurter
20 min.
Grøn gryde med kikærte- eller fiskefyld.
Ris- og sellerifad med skinke
Rødvinsbraiseret røget skinke
1 t, 30 min.
Skinke Bites og grønne asparges i oystersauce
30 min.
Caesar-salat med spidskål og sprød serrano
20 min.
Piratburger med kylling og peberfrugtcreme
Mexikanske burgere med guacamole
40 min.
Linsesalat med fersken og serranoskinke
20 min.
Salat med hvide asparges og vinaigrette med æg
20 min.
Pitabrød med kebab og marineret rødløg
25 min.
Sprøde "kyllingedeller" på spyd med karrykrydret grønt
20 min.
Burger med sprøde løg, tomater og ærtepuré
45 min.
Flæskesteg med parmesangratinerede kartofler og jordskokker
1 t, 30 min.
Vegansk mad: Klassiske frikadeller
45 min.
Bagt grød med banan og peanutbutter
30 min.
Svampesauce
Buddha Bowl med Bimi
55 min.
Klimagladere svensk pølseret med gulerodssalat
Klimaglade koteletter i fad
1 t, 30 min.