Grøn pastasalat med tin og æg opskrifter
Ovnstegt and med porrer
3 t, 30 min.
Ramensuppe med kylling, nudler og grøntsager
45 min.
Fyldte artiskokbunde med serranoskinke
45 min.
Grillet flæsk med grønne asparges og løg
20 min.
Kartoffelgratin med skinke
45 min.
Smørstegte koteletter med grønne asparges
20 min.
Sprøde fiskefileter med smørstegte asparges
30 min.
Æggekage med bælgfrugter og kødrester
45 min.
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Spansk tortilla med grønkålsalat a la Holm
30 min.
Claus Holms kokkeskole: Fisk - filetering
Frikadeller a la Holm
30 min.
Wok med stegt flankesteg og friske grøntsager
15 min.
Æggepandekage med kylling, kikærter og kål
15 min.
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Stegte ris med æg, bønner og bambusskud
15 min.
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Bagt kartoffelmos med kødsovs og spejlæg i ovn
30 min.
Claus Holms fastelavnsboller - med to slags kagecreme
35 min.
Spicy kyllingevinger med cous cous salat
30 min.
Vegetarisk æggekage
30 min.
Mørbrad med stegt rødkål og spejlæg
20 min.
Forret med lakserogn og vagtelæg
10 min.
Claus Holms julekringle
20 min.