Glutenfri opskrifter
Æggewraps med ost, skinke og sennepssalat
Rødkål med tranebær, timian og æble
35 min.
Muffins - uden hvede, mælk og æg
35 min.
Røget hamburgerryg
30 min.
Abrikossoufflé
25 min.
Rødbede æggesalat med peberrodsdressing af Louise Knygberg
Kikærtepandekager med regnbuesalat og fetadressing
4 t
Klassiker med variation - rødkål
Kålwraps med spicy tunsalat
Salat med sødekartoffel og artiskokhjerter af Julia Prokopenko
Ovnstegt roastbeef
3 t
Salat med balsamico marinerede wokstrimler, pærer & valnødder
Quinoa-pandekager med tofu og grønt
Rabarbercrumble med hasselnødder
Grillede plantepølser og kartoffelsalat med bønner og krydderurteolie
30 min.
Islagkage med marengs og bær
5 t
Chili sin carne med to slags bønner og mørk chokolade
30 min.
Stegt fisk og bulgursalat med råsyltet rabarber
1 t, 5 min.
Linsesalat med fersken og serranoskinke
20 min.
Grillede plantepølser og kartoffelsalat med bønner og krydderurteolie
30 min.
Rødbedebøf med ovnfritter, fetacreme og rucola
1 t, 15 min.
Perlebygsalat med spinat, røget laks og radiser
25 min.
Salat med gule beder og kikærter
Mormors rustikke bålsalat af Nina Bendixen