Gæster mad til 4 opskrifter
Cremet pastaret med oksemørbrad, spinat og svampe
30 min.
Krydret flankesteak
10 min.
Minestrone med svinekød og grøntsager
45 min.
Fiskefrikadeller med sprød grønkålsalat og kartoffelbåde
40 min.
Gullasch med urter og ris
Kyllingenuggets med råkost og grøn salat
30 min.
Kartoffel-porresuppe med sprød bacon topping
45 min.
Wrap med tyrkiske frikadeller
1 t
Fragilité med chokoladecreme og blåbær
1 t, 10 min.
Dild-deller med kartofler og raita
30 min.
Tortillaer med barbecuebelugaboller, avocado og tomat
20 min.
Farsbrød med bagte rødder og rosmarinstegte svampe
1 t, 25 min.
Nem fuldkornsburger med kylling
15 min.
Fiskeburger med rodfrugtfritter
1 t
Medisterpølse med grønlangkål
30 min.
Grøntsagswrap
15 min.
Kylling i rød karry med champignon, broccoli og gulerødder
35 min.
Suppe a la minestrone toppet med peberrodsaïoli
15 min.
Pitabrød med peanutbutter, kylling og stærk agurkesalat
15 min.
Burger med fiskefrikadelle og remouladedressing
15 min.
Nem kyllingesuppe med nudler
15 min.
Glasnudler i wok med tigerrejer
15 min.
Pita med falafel og ærtedip
1 t
Medaljoner med grønt fra Norden
1 t