Frokostsalat med smørstegte kantareller og nye kartofler

Energiinformation

  • Energi pr. person 3755 KJ
  • Energi pr. person 894 Kcal
  • Protein 10 %
  • Kulhydrat 31 %
  • Fedt 59 %

Sådan gør du

  • 1

    Mayonnaise

    Kom æggeblomme, salt, sukker og peber i en skål og hæld eddiken i, mens du pisker (i ca. et minut). Hæld olien i en tynd stråle, mens du pisker kraftigt.
  • 2 Hak urterne fint og bland dem ned i din mayonnaise og smag den til.
  • 3

    Frokostsalat

    Sæt kartoflerne til at koge.
  • 4 Børst jorden af kantarellerne med en fin børste og skær de store svampe i mindre stykker. 
  • 5 Skær de pillede løg i skiver. 
  • 6 Kog eddike, salt, sukker og peber op og læg løgringene i gryden. Tag gryden af varmen, sæt den til side og lad løgene ligge i lagen i 10-15 min. 
  • 7 Skær bunden af romaine-salaten, pil bladene fra hinanden og vask dem. 
  • 8 Smelt smørret på en pande og steg kantarellerne gyldne. 
  • 9

    Anretning

    Arrangér tallerknerne med romaine-salat, varme kartofler, kantarellerne og lune løgringe. Pynt med de sidste urter og servér med urtemayonnaisen.
  • {{recipeDoneText}} Frokostsalat med smørstegte kantareller og nye kartofler

Opskriften er udviklet af