Fyldt peber opskrifter
Claus Holm: Risotto med grønt og parmesan (vegetar)
45 min.
Nakkekotelet med æblesalat og jordskokker
30 min.
Tagine med lam og græskar
2 t
Stegt andebryst i appelsin og ingefær
30 min.
Vegetar burger med kikærtebøf og urtedressing
30 min.
Risotto med muslinger til 10 personer
Nøddefrikadeller med cognac og krydderurter
30 min.
Nøddefrikadeller med cognac og krydderurter
Grøn Gazpacho
Salt æbletrifli med rødkål og peberrodscreme
Helstegt svinekam med rosmarin skorzonerødder - hvidløg - æbleflæsk
Bøgehattetærter med bønne-æblesalat
Æbleflæsk med øl og hyben
Nakkefilet på en bund af rødkål, æbler, svesker og abrikos
2 t, 30 min.
Æbleflæsk af svinebryst, kogestykke
1 t
Æggekage med limabønner
Couscoussalat med abrikos
25 min.
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Rødbede-pære relish
Chili sin carne
Pastasauce med linser
Coleslaw med spidskål
Svinekam med æbler, selleri og sennepssauce
45 min.
Braiseret nakke med fynske Mutzu glaseret i sukker og fynsk æbleflæsk
1 t, 30 min.