Braiserede porrer med tomater og laks. opskrifter
Baconstegt laks med linser og blodgrape
Pasta med alt godt fra havet
30 min.
Pandestegte pølser med hvidkålstzatziki
20 min.
Paprikaschnitzler med peperonata
30 min.
Pakistansk karry med blomkål og ærter
45 min.
Indisk curry med torsk
Blomkålscurry med ris og kikærter
30 min.
Kalkun og rejer i karrysauce
20 min.
Mulligatawny – karrysuppe med kylling, svampe og ris
1 t, 10 min.
Basmati ris med dukkah og braiseret lammekølle
Kebab med tomat og appelsindressing
Persillerødder bagt i krydret dej
Braiseret Nakkekam i æblemost og baconstegte persillerødder og rosenkål
3 t
Ovnbagt torsk med sennepssauce
Indbagt spicy kylling med melonsalat
50 min.
Mozzarellatærte med peberfrugter
45 min.
Krydret pasta med oliven, kapers og ansjoser
15 min.
Kødboller i tomatsauce med citrongræs, basilikum og parmesan
Pasta med pesto
Mørbradbøffer med kartoffelrösti
1 t
Pasta med kalvelever i hvidvinssauce og broccoli med kapersdressing
1 t, 10 min.
Marinerede grøntsager
20 min.
Glutenfri burger
Marinerede skinkestrimler
30 min.