Brød og æggesalat opskrifter
Skinkemuffins
Marineret svinemørbrad med rissalat
1 t, 15 min.
Focaccia med kartoffel og rosmarin
Focaccia med feta og tomat
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Minikødboller med bred pasta og peberfrugtsauce
Currywursts a la hotdog med kål
45 min.
Indbagte pølser
Pastagratin med tomat og broccoli
Fyldte tomater med grillede oreganobrød
30 min.
Champignon gratineret med pesto og parmesan
15 min.
Durumruller med pølser
20 min.
Økologisk tomatsuppe med chorizo og cremefraiche
Salat med grillet ost, aubergine og sprøde brød
30 min.
Mini-smørrebrød
45 min.
Ovnbagte sild med peberrod i tomatsauce
30 min.
Taskekrabbe med hjemmerørt dildaioli
Tun marineret med agurk og frisk oregano
45 min.
Surdejsbrød bagt med urter
Krydret skinkeschnitzel med røde bønner
45 min.
Chili sin carne
Indisk lammegryde med ris og frisk koriander
1 t, 40 min.
Salat med spicy kylling, avocado, grapefrugt og hasselnødder
Filet Royal med grov tunsauce
1 t