Bagt kartoffelmos med rodfrugter opskrifter

Moussaka
30 min.
Smørrebrød med bagte rødbeder
Fuldkornstortilla med kylling, aubergine og to slags salsa
Hasselback butternutsquash med honning & valnødder
1 t, 20 min.
Focacciabrød med oregano og parmesan
30 min.
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Foccacia med mandler og basilikumsolie
Gammeldags forloren hare med kartoffelmos, grønne bønner, sauce og ribsgelé
50 min.
Hellefisk bagt med Karl Johan svampe
Hjemmelavet leverpostej
15 min.
Fyldte brystfileter på bund af rodfrugter
1 t, 5 min.
Adventsbrunch
Speltflutes med nødder
15 min.
Fransk kartoffelgratin
20 min.
Sesampanerede koteletter med bagt broccoli og svampe
Små nigellabrød
45 min.
Luciaboller
1 t, 10 min.
Langtidsbagt svinenakke med agurkesalat
4 t, 5 min.
Lobescoves med kødtern og rodfrugter
45 min.
Daube på svinebov
Nakkefilet stegt i egen sky med urtemos
3 t, 45 min.
Nytårshovedret
30 min.
Mørbrad Royal med tomatsauce, bagte hvidløg og pasta
45 min.
Key lime pie
6 t, 20 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495