Abrikoser (tørret) opskrifter

Bagt hokkaido græskar med ribollita og stegte pølser

1 t, 15 min.

Gullasch med kartoffelmos a la Holm

45 min.

Claus Holms kokkeskole: Lammekølle - udbening

Ovnbagt bøf stroganoff

30 min.

Paneret torsk med julesalat

20 min.

Chili con carne med ris og skært kød

40 min.

Falafel med kokos, chili og dip

30 min.

Sprøde kartofler med krydret creme fraiche dressing

30 min.

Appelsinrelish til ost

30 min.

Claus Holms cremede aspargessuppe

30 min.

Krydret hakkebøf med rabarber og persille

30 min.

Fastelavnsboller af butterdej med flødeskum

40 min.

Glaserede andehjerter med sprød salat

30 min.

Sprøde hakkebøffer med smag af jul

30 min.

Nemme bagte kartofler med fyld

1 t, 15 min.

Bagte kartofler med fyld

1 t, 15 min.

Broccolisalat med appelsin

20 min.

Grillet kalvelever med søde kartofler

25 min.

Cassoulet af lammemørbrad

20 min.

Klassisk: Pizza

30 min.

Koteletter i fad med grønne linser

45 min.

Okserulle med brune ris

30 min.

Porchetta

3 t

Rubbet and

3 t
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madleksikon
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • COOP.DK SHOPPING

  • Stil spørgsmål
  • Nyhedsbrev
  • Vilkår
  • Om Cookies
  • Mobil webshop
  • Kundeservice
  • COOP.DK MAD

  • Om Coop.dk MAD
  • Salgs- og leveringsbetingelser
  • Friskhedsgaranti
  • Erhverv
  • Nyheder og presse
  • Kundeservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Partnerfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • OM COOP

  • Ugens tilbudsaviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Aktiv i Coop
  • Forbrugerservice
  • Alle opskrifter A-Å
  • MEGET MERE COOP

  • Sammen om bedre mad
  • Ansvarlighed
  • Coop Bank
  • Coop Mobil
  • Samvirke
  • morebox
  • Coop Analyse

© Copyright 2019 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Roskildevej 65, 2620 Albertslund
CVR-nr. 26259495