Æg og rejesalat med grøn urtecreme opskrifter
Cremet perlebyg med vårmusseroner, syltede løg og revet ”fynbo”
Krydret risengrød med appelsinsukker og rørt vaniljesmør
Bagt grød med bær og nødder
Frisk limekage
Luftig hindbærkoldskål med mandelkammerjunkere
15 min.
Cheesecake med kiksebund og citroncreme
1 t, 30 min.
Chokolademazarin med kaffemousse og ristede hasselnødder
7 t, 10 min.
Makronbund med æblekompot og vaniljemousse
8 t, 20 min.
Tærte med mandelfrangipane, hindbærmoussebomber og friske sommerbær
7 t
Pistaciekage med citron- og passionsfrugtmousse
Thailandsk karrypasta
30 min.
Fastelavnsboller med æblekompot og pistacie remonce
2 t, 30 min.
Klatkager med frugt
Fuldkornsvafler (Vita Damsø)
Havregrød med rabarber og pocheret æg
Frikadeller af broccolistok
Minifrikadeller
1 t, 30 min.
Nøddecupcakes med nougatcreme
Mazarintærte med kaffeganache og hasselnødder
1 t, 30 min.
Fastelavnsboller med vaniljecreme
4 t
Paté med forskelligt fyld
1 t, 45 min.
Salat af nye kartofler, asparges og rapsmayo
Forloren hare med glaserede kartofler
1 t, 20 min.
Friske forårsruller med laks og krydderurter
20 min.